Corona protocol

Nieuwe Corona maatregelen vanaf 22 december 2021 bij T&P de Rading

Helaas is de interpretatie van de maatregelen m.b.t. de mogelijkheid om te sporten in tweetallen dinsdagavond gewijzigd en aangescherpt. De Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) heeft na overleg gisteren met VWS, NOC*NSF en Platform Ondernemers in Sport middels een brief aan gemeenten laten weten dat dubbelen niet is toegestaan. Dat heeft ook consequenties voor trainingen. Wij vinden dit jammer, want tennis en padel buiten kan veilig op 1,5 meter afstand. 

Wat mag wel?

  • Maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen met elkaar buiten sporten. Zij houden onderling 1,5 meter afstand. Tennis en padel met 2 volwassenen blijft mogelijk en kan veilig op 1,5 meter afstand. Twee spelers per baan, alleen enkelspel is dus toegestaan.
  • Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen (excl. trainer); meerdere groepen van 2 volwassenen mogen op dezelfde locatie trainen, zolang de groepen duidelijk zichtbaar met 1,5 meter afstand gescheiden zijn, bijvoorbeeld 2 spelers per baan. De groepen mogen niet gemengd worden. Een leraar mag van tweetal naar tweetal gaan en aanwijzingen geven, maar niet alle tweetallen in één keer instructies geven.

Natuurlijk is dit een teleurstelling, maar we respecteren het besluit en nemen onze verantwoordelijkheid. Dank je wel alvast voor je medewerking.

Toegang en afsluiten park:

✔️ Het park van T&P de Rading is open tot 17.00uur.

✔️ Ben je de laatste die het park verlaat en na jou zijn geen reserveringen meer, wil je dan zorgen dat het park netjes wordt afgesloten door:

    • Je checkt in de app of er na jou nog banen zijn gereserveerd;
    • Indien wel, dan sluit je het toegangshek bij het park en verlaat je het park;
    • Indien niet, dan pak je in het clubhuis de sleutel uit het slot en sluit je helemaal af. Ook het toegangshek aan de straat. De instructie hiervoor ligt in het clubhuis achter de bar, staat op de website en is onderaan bijgevoegd.
    • LET OP: je hebt voor het afsluiten wel je pas nodig!

En als laatste een hartenkreet wanneer je niet komt spelen: haal dan de reservering van de baan uit de app, dan kan een ander spelen. 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 582 4567

Tennisvereniging de Rading

't Jagerspaadje 22
1231 KJ Loosdrecht

KVK-nummer

40516869