Corona protocol

Versoepelingen Corona maatregelen (update van 25 januari 2022) bij T&P de Rading

Het is fijn dat na de versoepelingen van 14 januari het kabinet heeft besloten dat ook het clubhuis weer open mag. 

Wat mag er weer?

 • Buiten en binnen tennissen en padellen is toegestaan, zowel vrij spelen als trainingen voor jeugd en volwassenen. Er geldt geen eindtijd en er is geen maximale groepsgrootte. Dubbelen is dus mogelijk en trainingen met bijvoorbeeld een groep van 6 of 8 personen mag ook.
 • Het clubhuis is  open tot 22:00 uur, zowel binnen als buiten. Let op: er gelden vaste zitplekken en een coronatoegangsbewijs bewijs is nodig voor iedereen vanaf 18 jaar.
  Het dienstenrooster gaat eind januari open dus het  kan zijn dat er nog geen bardienst is  ingepland. In dat geval mag je zelf een drankje inschenken en natuurlijk afrekenen! Een mondkapje is nodig bij het verplaatsen in de ruimte voor iedereen vanaf 13 jaar en er moet 1.5 meter afstand tot elkaar worden gehouden.
 • Kleedkamers, douches en toiletten zijn open; bij het gebruik hiervan is een CTB (vanaf 18 jaar) en het dragen van een mondkapje (vanaf 13 jaar) verplicht.
 • Publiek is toegestaan bij wedstrijden en trainingen, wel moeten volwassenen 1.5 meter afstand tot elkaar houden en een vaste zitplaats hebben. 

We gaan er van uit dat iedereen hierin weer zijn/haar verantwoordelijkheid neemt!
Dank je wel alvast voor je medewerking.

Toegang en afsluiten park:

✔️ Het park van T&P de Rading is open tot 23.00uur.

✔️ Ben je de laatste die het park verlaat en na jou zijn geen reserveringen meer, wil je dan zorgen dat het park netjes wordt afgesloten door:

  • Je checkt in de app of er na jou nog banen zijn gereserveerd;
  • Indien wel, dan sluit je het toegangshek bij het park en verlaat je het park;
  • Indien niet, dan pak je in het clubhuis de sleutel uit het slot en sluit je helemaal af. Ook het toegangshek aan de straat. De instructie hiervoor ligt in het clubhuis achter de bar, staat op de website en is onderaan bijgevoegd.
  • LET OP: je hebt voor het afsluiten wel je pas nodig!

En als laatste een hartenkreet wanneer je niet komt spelen: haal dan de reservering van de baan uit de app, dan kan een ander spelen. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 582 4567

Tennisvereniging de Rading

't Jagerspaadje 22
1231 KJ Loosdrecht

KVK-nummer

40516869