De banen zijn geopend!

23 januari 2020


Afgelopen zondag 19 januari was het een drukte van belang op TV De Rading.
Meer dan 70 (!) betrokken leden waren aanwezig bij de Nieuwjaarsborrel met de officieuze opening van de vernieuwde tennisbanen.

De opening werd verricht door oud en jong, vertegenwoordigd door Bob Landheer (80 jaar jong) en Indy Doppenberg (8 jaar oud). Aansluitend werd geproost op een nieuw sportief jaar, Gerard Plessius (tijdelijk voorzitter na het vertrek van Michel Okkerse), deed daarbij de belangrijke aankondiging dat het voltallig bestuur bij de komende ALV op 23 maart aanstaande terug zal treden.  

Het bestuur werkt op diverse onderwerpen goed en structureel samen met de groep New Energy. De komende periode wordt onder leiding van New Energy met betrokken leden en een afvaardiging van het bestuur nagedacht over een nieuw bestuursmodel voor TV De Rading.  

Ben jij zo’n betrokken lid? Wil je meedenken hoe TV De Rading de komende jaren georganiseerd kan worden en daarmee weer een bloeiende tennisvereniging wordt? Meld je dan aan bij Rody van Calck ([email protected]) of Joost Hegge ([email protected])  

(Met dank aan de foto’s van Frank Felix)

Nieuwscategorieën Uit de vereniging New Energy


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 582 4567

Tennisvereniging de Rading

't Jagerspaadje 22
1231 KJ Loosdrecht

KVK-nummer

40516869