Enquête gebruik padelbanen

16 juli 2023


Enquete gebruik padelbanen:

Van 16 juni tot 1 juli heeft de online enquete uitgestaan voor het gebruik van onze padelbanen. Met de gerealiseerde groei van 2 naar 4 padelbanen is er meer ruimte gekomen om deze populaire en snel groeiende sport te beoefenen op onze vereniging.
De enquete is ingevuld door 227 leden. En heeft 147 tips (waar moet nog aandacht aan besteed worden?) opgeleverd en 145 tops (wat moet behouden blijven?). Het verwerken van al deze waardevolle informatie kost enige tijd. We zullen daar de zomermaanden voor gebruiken. 
 
Wat is al wel duidelijk? Er is een groeiende behoefte aan padelles en het spelen van competitie. Daar gaan we mee aan de slag. Het reserveren van de padelbanen (en tennisbanen) blijven we uiteraard ook in de komende maanden monitoren.
 
De zomer challenge is een groot succes met 127 inschrijvingen. Het aantal vaste leden is gegroeid naar 734. Deze toenemende belangstelling om verbonden te zijn met onze mooie vereniging vraagt om goed vinger aan de pols te houden, of vraag en aanbod met elkaar in verhouding blijven.

Bedankt voor het invullen van de enquête. Valt je in de komende maanden iets op?
Laat het dan weten aan het bestuur. Dat kan via [email protected], of als je één van ons tegenkomt op de vereniging.

Namens het bestuur, 
Ard Westerik

Nieuwscategorieën Uit de vereniging Training

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 582 4567

Tennis & Padel de Rading

't Jagerspaadje 22
1231 KJ Loosdrecht

KVK-nummer

40516869