Inschrijven Rading Weekend Open Toernooi

13 september 2023


Van donderdag 2 tot en met zondag 5 november organiseert TP de Rading weer het Rading Weekend Open Toernooi voor Padel & Tennis. Bel je padel- of tennismaatje van TP De Rading OF nodig een enthousiaste speler uit buiten je netwerk van TP De Rading! Wij hebben er zin in en we zijn vol in de voorbereidingen om er een sportief en gezellig toernooi van te maken waarbij jouw deelname niet kan ontbreken!

De wedstrijden worden gespeeld in een poule waardoor je minimaal 2 wedstrijden speelt waarbij we zoveel mogelijk wedstrijden op zaterdag 4 en zondag 5 november inplannen. Wij hopen uiteraard op heel veel deelnemers en indien nodig vragen je beschikbaarheid voor 1 wedstrijd op donderdagavond 2  of vrijdagavond 3 november. Dit betekent wel dat we geen verhinderingen kunnen accepteren met uitzondering op donderdag en vrijdag van 17.00 – 19.00 uur.

Het toernooi is niet compleet zonder jouw inschrijving, dus schrijf je snel in via Rading Tennis Weekend Open (17+) of via Rading Padel Weekend Open (17+) 

Let op: Je kunt je maar voor één toernooi inschrijven, dus of padel of tennis.

Wil je ook het toernooi enthousiast onder de aandacht te brengen bij Padellers en Tennissers in de regio en bij tegenstanders tijdens de competitiedagen?

We zien je graag begin november!

Sportieve groet,Suzan, Paul, Francis

Nieuwscategorieën Padel Senioren Evenementen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 582 4567

Tennis & Padel de Rading

't Jagerspaadje 22
1231 KJ Loosdrecht

KVK-nummer

40516869