Werkzaamheden op T&P de Rading

25 oktober 2021


LED-verlichting op de tennisbanen

Binnenkort starten de werkzaamheden om de tennisbanen van T&P de Rading te voorzien van LED-verlichting. De padelbanen hebben uiteraard al LED-verlichting. De LED-verlichting is beter instelbaar dan de huidige verlichting dus alle plekken op de baan zullen straks goed verlicht zijn en het scheelt natuurlijk enorm in de elektrakosten.

De precieze datum waarop de werkzaamheden beginnen wordt nog gepubliceerd, het zal naar verwachting in november zijn.
 
De werkzaamheden worden overdag op een maandag (baan 1 t/m 3) en overdag op een dinsdag (baan 4 t/m 7) uitgevoerd. Op de maandag is dan alleen baan 4-7 beschikbaar voor les en vrij spelen, en op de dinsdag alleen baan 1-3.

Hopelijk weten we het ruim vantevoren, zodat we de banen kunnen blokkeren voordat jullie afhangen. Mocht dit niet lukken, dan zullen we de bestaande reserveringen annuleren. Bij annulering ontvangen de betreffende mensen een mail, zodat zij een nieuwe reservering kunnen maken. 
 

LED-verlichting op ons park en in de wijk

Gemeente Wijdemeren gaat de straatverlichting in onze wijk vervangen door LED-verlichting. Dat betekent voor ons dat de straatlantaarns die bij de parkeerplaats en de fietsenstalling staan, worden vervangen door LED-lantaarnpalen.

Deze vervanging wordt in de straten van onze hele wijk gedaan. Dus richting de andere sportclubs en in de woonwijk achter de club. Dat project duurt 5 maanden. Gedurende die periode komt er op ons terrein een bouwkeet en een container met materialen te staan, bij de rechter parkeerplaats. Daar hebben we verder geen last van, de bouwmannen gebruiken niet ons clubhuis. Zodra het project klaar is, worden de keet en container weer weggehaald.

Nieuwscategorieën Uit de vereniging

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 582 4567

Tennis & Padel de Rading

't Jagerspaadje 22
1231 KJ Loosdrecht

KVK-nummer

40516869