Algemeen beleid Jeugd

Beste ouders en jeugdleden,

Op deze pagina zet de Jeugd Tennis Commissie (JTC) allerlei informatie neer met betrekking tot de jeugd. De JTC probeert tijdens het tennisseizoen zo veel mogelijk leuke en gezellige toernooien te organiseren. Wij hopen dat er veel enthousiaste jeugdleden mee doen!

In maart beginnen wij altijd met de aftrap van het nieuwe tennisseizoen: het Openingstoernooi. Gedurende het jaar organiseren wij ook het Kind-Oudertoernooi waar een goed doel aan gekoppeld is, meerdere Middelbare Scholierentoernooien en uiteraard de Clubkampioenschappen. Bij de Clubkampioenschappen wordt er massaal gevochten om mooie bekers! Tijdens de Clubkampioenschappen organiseren wij een Verrassingsavond, dat natuurlijk altijd weer een verrassing is! Wij sluiten het tennisseizoen af met een Slottoernooi en het Diploma tennis van Berry voor de kleinsten. Er is dus gedurende het seizoen genoeg te beleven!

Ook wordt er sportief getennist tijdens de Competitie en de World Tennis Tour. Altijd super om de sportieve jeugdleden te zien tennissen. Daarnaast organiseren wij de Grote Clubactie, waarbij onze jeugdleden zich altijd met 100% enthousiasme inzetten voor de club!Zoals jullie kunnen lezen is er genoeg te beleven! 

Vragen of opmerkingen?
Als jullie tips en idee├źn of vragen hebben over bepaalde zaken, mail ons: [email protected]. Wij staan altijd open voor vernieuwing!

De Jeugdcommissie hoopt alle jeugdleden te zien op het park gedurende het tennisseizoen! Ook zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste ouders die ons willen helpen met diverse hand- en spandiensten. Alle handjes helpen tijdens het organiseren van toernooien. Interesse om een uurtje te helpen tijdens een toernooi? Meld het ons!

Sportieve groet,
De Jeugdcommissie (JTC)

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 582 4567

Tennis & Padel de Rading

't Jagerspaadje 22
1231 KJ Loosdrecht

KVK-nummer

40516869