Overige evenementen Jeugd 2020

Naast de KNLTB Junioren competitie en de KIA Tennis Kids competitie (voor de rode, groene en oranje bal) organiseert de JTC (jeugdcommissie) meerdere activiteiten en toernooien voor de jeugd van TV de Rading. Als je mee wil doen, kun je je aanmelden middels het sturen van een email naar [email protected] De inschrijfdatum sluit 3 dagen vóór de datum van de activiteit of het toernooi!! En…,  enthousiasmeer je tennisvrienden en vriendinnen om zich ook in te schrijven.

(Het inschrijven voor de Jeugd Clubkampioenschappen gaat via de www.toernooi.nl. Lees hierover meer onder het tabje Clubkampioenschappen)

Agenda activiteiten 2020:
  • Openingstoernooi Jeugd op zondag 29 maart
  • Middelbare Scholieren Toernooi vrijdag 5 juni
  • Kind - Ouder Toernooi zondag 21 juni
  • Jeugd Clubkampioenschappen zaterdag 15 augustus t/m zondag 30 augustus -       
  • Verrassingsavond voor jeugd tot 12 jaar (basisschool) vrijdag 28 augustus
Openingstoernooi zondag 29 maart

Het openingstoernooi is voor alle leeftijden en iedereen kan zich aanmelden via [email protected]. Meer informatie over de tijdstippen volgt later en is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. We verwachten dat we rond 10.00 uur starten maar houd deze site in de gaten voor de laatste updates.

Middelbare Scholieren Toernooi vrijdag 5 juni

Zit je op de middelbare school en heb je vrienden of vriendinnen van school die geen lid zijn bij TV de Rading maar waar je graag een keer mee wil tennissen? Schrijf je dan in voor het middelbare scholieren toernooi via [email protected]. Het toernooi plannen we van 17.30 uur tot 21.00 uur en naast het tennissen gaan we ook wat lekkers eten. Voor dit toernooi zal per persoon een kleine bijdrage gevraagd worden. Meer informatie volgt halverwege mei.

Kind – Ouder Toernooi zondag 21 juni

Dit is je kans om samen met je vader, moeder, oom, tante, opa of oma te tennissen! Een gezellige ochtend of middag tennissen, heerlijke versnaperingen en een loterij met leuke prijzen. De opbrengst van de loterij koppelen we aan een nog nader te bepalen goed doel. Voor dit toernooi wordt per inschrijfkoppel een bijdrage gevraagd worden. Inschrijven kan via [email protected]. Meer informatie volgt begin juni.

Jeugd Clubkampioenschappen zaterdag 15 augustus t/m zondag 30 augustus

Voor alle leeftijden en niveaus organiseren we jaarlijks de Jeugd Clubkampioenschappen bij TV de Rading. Wie wordt de beste dit jaar? Single, dubbel en mix! Gezellig en sportief tennissen staat voorop maar we strijden uiteraard voor een mooie beker en een échte prijsuitreiking! De inschrijving voor de clubkampioenschappen gaat via www.toernooi.nl. Meer informatie over de clubkampioenschappen vind je op deze site onder het tabje Jeugd/Clubkampioenschappen.

Verassingsavond vrijdag 28 augustus (jeugd basisschool)

De vrijdag voor het finaleweekend van de Jeugd Clubkampioenschappen organiseren we voor de jeugd een verrassingsavond met een leuk thema, hapje eten en verrassingsactiviteiten. Deze avond is voor kinderen die op de basisschool zitten. Inschrijven via [email protected] maar kan ook in het clubhuis tijdens de speeldagen van de clubkampioenschappen bij de wedstrijdtafel.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 582 4567

Tennis & Padel de Rading

't Jagerspaadje 22
1231 KJ Loosdrecht

KVK-nummer

40516869