Clubkampioenschappen Jeugd 2020

Elk jaar organiseert de JTC de Jeugd Clubkampioenschappen voor ALLE jeugdleden van TV de Rading. Voor de jongste jeugd die net begonnen is met tennissen tot en met de ervaren junioren spelers.  

In 2020 staan de clubkampioenschappen gepland van zaterdag 15 augustus tot en met zondag 30 augustus. Zet het alvast in je agenda!!  

Programma-indeling

De jongste jeugd/starters (geboortejaar 2010 en jonger) die met de rode en oranje bal trainen, tennissen op zondag 23 augustus alle wedstrijden op 1 dag in een event-vorm inclusief een prijsuitreiking.  

De jeugdleden die met de groene bal trainen en de junioren spelen in de periode van zaterdag 15 augustus tot en met zondag 30 augustus (Finaledag). We proberen zoveel mogelijk wedstrijden te plannen in de weekenden maar ook na schooltijd tot uiterlijk 19.30 uur kunnen er op doordeweekse dagen wedstrijden gepland worden. Een en ander is afhankelijk van het weer, het aantal inschrijvingen en de beschikbaarheid van iedereen. We houden rekening met andere verplichtingen die de jeugd heeft. Beschikbaarheid op de finaledag is wel noodzakelijk.  

Op vrijdagavond 28 augustus van  17.30 – 20.00 uur organiseren we de Verrassingsavond met een leuk thema, hapje eten en verrassingsactiviteiten. Deze avond is voor kinderen die op de basisschool zitten. Inschrijven via [email protected] maar kan ook in het clubhuis tijdens de speeldagen van de clubkampioenschappen bij de wedstrijdtafel.  

Inschrijven Jeugd Clubkampioenschappen

Het inschrijven voor de clubkampioenschappen gaat via www.toernooi.nl. Vanaf begin juli is het toernooi gepubliceerd op www.toernooi.nl en kun je je inschrijven. Houd de nieuwsberichten in de gaten. Hierin zullen we aankondigen als het toernooi gepubliceerd is en de inschrijving open staat. Uitzondering: de jongste jeugd die met de rode bal speelt kan zich voor 20 augustus aanmelden door het sturen van een mail naar [email protected]

Wij hopen weer op heel veel inschrijvingen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 582 4567

Tennis & Padel de Rading

't Jagerspaadje 22
1231 KJ Loosdrecht

KVK-nummer

40516869