Algemene informatie lidmaatschappen

Heb je zin om (weer) te gaan tennissen? Nieuwe leden zijn altijd welkom, Oud of jong, beginners of gevorderd, we hebben plek voor iedereen. En er is voldoende uitdaging om actief met je sport bezig te zijn!  
 
Wil je een keer komen proberen? Neem dan vooral contact op met onze trainer Berry ([email protected]) of kom langs op ons tennispark. En goed om te weten: vanaf de zomer kun je ook padel bij ons spelen! 
 

Lid worden?

Wil je lid worden van onze vereniging? Download dan hier de lidmaatschapsvormen en de bijbehorende kosten.  
  • Ben je ouder dan 23 jaar, dan wordt je senior lid
  • Ben of wordt je dit kalenderjaar 18 dan wordt je medior lid
  • Ben je 17 jaar of jonger, dan kun je je als juniorlid aanmelden. Je hebt dan de keuze tussen met of zonder training in de zomerperiode (april-oktober). 

Aanmelden als lid doe je via het formulier op deze website

Trainingen worden verzorgd door DIJOR en is voor leden. Wil je training volgen (ook padel), dan moet je lid zijn. 

Hoe werkt het

We gebruiken KNLTB clubcollect om de contributie te innen. Je ontvangt voor aanvang van het seizoen of na aanmelden een mail met daarin een link naar een pagina waarop de factuur en betaalmogelijkheden te zien zijn. 
Je kunt betalen via iDeal of door het instellen van een incassomachtiging.

Zonder betaling krijg je geen pas en zonder pas ben je niet speelgerechtigd, zelfs als je al wel je 6 uur diensten hebt ingevuld (medior en seniorleden). Je kunt dan geen baan afhangen of niet trainen. Nieuwe leden horen van de ledenadministratie waar en wanneer zij hun pasjes kunnen ophalen. Dit zal doorgaans in het clubhuis zijn.

Slapend lid 

Je kunt je actieve lidmaatschap pauzeren, bijvoorbeeld omdat je geblesseerd bent of om een andere reden niet in staat bent om te spelen. Wil je je actieve lidmaatschap omzetten, doe dat dan voor 1 december. Je kunt je status maar een keer per jaar aanpassen.

Opzegging van een jaarlidmaaatschap of seizoenslidmaatschap

Opzeggen van een jaar-of seizoenslidmaatschap kan schriftelijk via mail aan de ledenadministratie ([email protected]) voor 1 december van het voorgaande kalenderjaar.  Het lidmaatschap van een winterlid of zomerchallenge eindigt automatisch.


Pasfoto op de KNLTB tennispas

Om competitie te kunnen spelen en aan toernooien te kunnen deelnemen schrijft de KNLTB voor dat er op je tennispas een foto moet zitten. Er moet immers nagegaan kunnen worden of jij bent wie het pasje zegt dat je bent!

Wil je een (nieuwe) foto op je tennispas (en we raden in ieder geval de jeugdleden dit om de 5 jaar echt te doen) doe je het volgende:

Ga naar je profiel op de website of in de KNLTB Clubapp en klik op 'Bewerk' om een nieuwe foto toe te voegen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 582 4567

Tennisvereniging de Rading

't Jagerspaadje 22
1231 KJ Loosdrecht

KVK-nummer

40516869