Algemene informatie lidmaatschappen

LET OP:

Vanaf 17 april 2024 geldt een ledenstop voor senior en medior leden (17+). Jeugdleden kunnen zich nog wel aanmelden.
 
Heb je zin om (weer) te gaan tennissen? Nieuwe leden zijn altijd welkom, Oud of jong, beginners of gevorderd, we hebben plek voor iedereen. En er is voldoende uitdaging om actief met je sport bezig te zijn!  
 
Wil je een keer komen proberen? Neem dan vooral contact op met één van onze trainers, Berry of Jordi ([email protected]) of kom langs op ons tennispark. En goed om te weten: je kunt bij ons ook padel spelen! 

Lid worden?

Wil je lid worden van onze vereniging? Download dan hier de lidmaatschapsvormen en de bijbehorende kosten.  
  • Ben je ouder dan 23 jaar, dan wordt je senior lid
  • Ben of wordt je dit kalenderjaar 18 dan wordt je medior lid
  • Ben je 17 jaar of jonger, dan kun je je als juniorlid aanmelden. Je hebt dan de keuze tussen met of zonder training in de zomerperiode (april-oktober). 

Lid zijn van de Rading is meer dan spelen

T&P de Rading is een vereniging, alle activiteiten die we organiseren organiseren we met vrijwilligers. We verwachten van onze leden dat ze ook zo nu en dan een taak oppakken. Dat mag in een commissie en/of bestuur en voor langere tijd, maar dat hoeft niet. Je kunt ook een eenmalige klus doen. We rekenen op jouw hulp, help je mee? In je aanmeldformulier kun je aangeven waar jij energie van krijgt en hoe je ons kunt helpen!

Aanmelden als lid doe je via het formulier op deze website

Trainingen worden verzorgd door DIJOR en is uitsluitend voor leden. Wil je training volgen (ook padel), dan moet je dus lid zijn. 

Contributiefactuur

We gebruiken KNLTB clubcollect om de contributie te innen. Je ontvangt voor aanvang van het seizoen of na aanmelden een mail met daarin een link naar een pagina waarop de factuur en betaalmogelijkheden te zien zijn. 
Je kunt betalen via iDeal of door het instellen van een incassomachtiging.

Zonder betaling krijg je geen pas en zonder pas ben je niet speelgerechtigd, zelfs als je al wel je 6 uur diensten hebt ingevuld (medior en seniorleden). Je kunt dan geen baan afhangen of niet trainen. Nieuwe leden horen van de ledenadministratie waar en wanneer zij hun pasjes kunnen ophalen. Dit zal doorgaans in het clubhuis zijn.

Slapend lid 

Je kunt je actieve lidmaatschap voor het begin van het seizoen, dus voor januari, pauzeren, bijvoorbeeld omdat je geblesseerd bent of om een andere reden niet in staat bent om te spelen. De contributie bedraagt dan 25% van hetgeen voor reguliere leden is vastgesteld en je bent vrijgesteld van de verplichting tot zelfwerkzaamheid. 
Let op: je kunt slechts een maal per jaar je status van actief naar slapend of andersom aanpassen. 

Opzegging van een jaarlidmaatschap of seizoenslidmaatschap

Opzeggen van een jaar-of seizoenslidmaatschap kan schriftelijk via mail aan de ledenadministratie ([email protected]) voor 1 december van het huidige kalenderjaar.  Het lidmaatschap van een winterlid of zomerchallenge eindigt automatisch.
Zeg je te laat op, dus na 1 december maar voor 1 januari, dan ben je kosten verschuldigd van €46,-. Dit doen wij omdat wij na 1 december kosten maken voor het komende seizoen, denk hierbij aan inschrijfgeld KNLTB. 
Zeg je te laat op, na 1 januari, dan ben je het lidmaatschapsbedrag verschuldigd.

Pasfoto op de KNLTB tennispas

Om competitie te kunnen spelen en aan toernooien te kunnen deelnemen schrijft de KNLTB voor dat er op je tennispas een foto moet zitten. Er moet immers nagegaan kunnen worden of jij bent wie het pasje zegt dat je bent!

Wil je een (nieuwe) foto op je tennispas (en we raden in ieder geval de jeugdleden dit om de 5 jaar echt te doen) doe je het volgende:

Ga naar je profiel op de website of in de KNLTB Clubapp en klik op 'Bewerk' om een nieuwe foto toe te voegen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 582 4567

Tennis & Padel de Rading

't Jagerspaadje 22
1231 KJ Loosdrecht

KVK-nummer

40516869