Padelcompetitie 55+

Deze lente organiseren we een interne padelcompetitie, speciaal voor onze leden van 55 jaar en ouder. De competitie vindt plaats op vrijdagmiddagen en belooft een gezellige en sportieve uitdaging te worden.  

Teamformat

We spelen de competitie met teams. Een team moet uit minimaal vier spelers bestaan, er is geen maximum aan het aantal spelers dat zich kan inschrijven per team. Op elke speeldag worden er vier wedstrijden gespeeld, met een speelduur van 45 minuten per wedstrijd.

Speelperiode en -tijden

De competitie start op 22 maart en loopt tot medio juni, afhankelijk van de weersomstandigheden en nationale feestdagen. We mogen voor onze competitie drie padelbanen gebruiken die elke vrijdagmiddag van 15:00 tot 18:00 uur voor ons zijn gereserveerd.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, stellen we de wedstrijdschema's op, die waarschijnlijk neerkomen op twee wedstrijden per team per de drie weken. Zie voor de volledige opzet de Spelregels [Spelregels Interne 55 competitie vj24].

Afsluiting met een BBQ

Om de competitie in stijl af te sluiten, organiseren we na afloop van de competitie een gezellige barbecue. Dit zal een mooie gelegenheid zijn om terug te kijken op de sportieve prestaties en om gezellig bij te praten.

Hoe kun je inschrijven?

  • Teaminschrijving: Teams kunnen zich inschrijven via het volgende formulier (wel even inloggen)
  • Individuele inschrijving: Leden die individueel willen inschrijven en nog geen team hebben, kunnen zich aanmelden door een mail te sturen aan [email protected]. Vermeld hierbij je bondsnummer en eventuele voorkeur voor de teamsamenstelling (dames/heren), of met wie je graag zou willen spelen. De wedstrijdleiding zal proberen een passend team samen te stellen.

Meer informatie?

Voor meer details over de opzet van de competitie verwijzen we naar de spelregels. We kijken ernaar uit om samen met jullie een onvergetelijke competitie te beleven!  

Tom Verdam & Paul Terlouw 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 582 4567

Tennis & Padel de Rading

't Jagerspaadje 22
1231 KJ Loosdrecht

KVK-nummer

40516869