Afhangen padelbanen tijdens piekuren

07 maart 2023


Doordeweeks tijdens piekuren (tussen 18:00 en 22:00) een padelbaan reserveren is lastig. De frustratie groeit bij leden als zij (te) vaak merken dat ze achter het net vissen. Heel begrijpelijk, en daarom willen we er hierbij aandacht voor vragen. 

Maatregel

Er ligt bij het bestuur een voorstel om, zolang er nog geen nieuwe padelbanen zijn, een maximaal aantal keren per week in te stellen waarbinnen tijdens piekuren een baan gereserveerd kan worden. Hoeveel keer dat zal zijn (1, 2 of 3 keer), wordt tijdens de eerstvolgende bestuursvergadering besloten en zal vanaf dat moment worden ingesteld voor het maken van nieuwe reserveringen.  

Tips voor (snel) afhangen

Als het leden keer op keer niet lukt om een baan te boeken, en het erop lijkt dat anderen het wél telkens voor elkaar krijgen, ontstaat irritatie. Of het ligt aan een snelle internetverbindingen of fancy telefoons, geen idee. Wel zijn er 2 dingen die ik als tip kan geven om te zorgen dat je de snelste bent.  

Tip 1: Voeg de leden met wie je gaat spelen toe als ‘maatje’

Als je in de ledenlijst (in de app via: Club > Info > Ledenlijst) zoekt naar de spelers met wie je gaat spelen, en je het sterretje rechtsboven op hun profielpagina aanklikt waardoor het ingekleurd wordt, dan is deze speler toegevoegd als ‘maatje’. Een maatje verschijnt bij het maken van een reservering bovenaan de lijst als je een speler aan de reservering wil toevoegen. Als je alledrie je medespelers als maatje hebt toegevoegd, dan is een reservering heel snel gemaakt, omdat je die spelers dan niet meer hoeft op te zoeken, wat tijd kost.  

Tip 2: Zorg dat je klaar zit op het moment dat de reservering gemaakt kan worden

Een baan kan gereserveerd worden vanaf 7 dagen minus 12 uur, oftewel 156 uur van tevoren. Bijvoorbeeld, als je op donderdag 23 maart om 20:00 wil spelen. Dan komt de baan op vrijdagochtend 17 maart om 08:00 precies beschikbaar om gereserveerd te worden. Zet dit moment als herinnering in je agenda, zodat je precies op dat moment klaar zit.   Voor vragen op opmerkingen over het gebruik van de app of website kunnen leden altijd bij me terecht via [email protected].  

Catrien van Esch
Webmaster T&P de Rading 

Nieuwscategorieën Padel

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 582 4567

Tennis & Padel de Rading

't Jagerspaadje 22
1231 KJ Loosdrecht

KVK-nummer

40516869