Bestuursbesluit m.b.t afhangen padelbanen tijdens piekuren

10 april 2023


In de eerdere nieuwsbrief van 10 maart jl. heeft Catrien van Esch (onze webmaster) 2 tips gegeven om te zorgen dat je jouw reservering snel(ler) kan verrichten.

We realiseren ons dat daarmee het probleem van de drukte tijdens piekuren natuurlijk niet is opgelost. Maar het helpt mogelijk om alle leden hierover gelijk te informeren.  

Daarnaast zouden we als bestuur nog terugkomen op een voorstel om, zolang er nog geen nieuwe padelbanen zijn, een maximaal aantal keren per week in te stellen tijdens piekuren om een baan te kunnen reserveren per lid.  
Daarvoor hebben we zorgvuldig naar de padelbaan bezetting gekeken tijdens de piekuren van maandag t/m vrijdag van 18.00 – 22.00 uur. Dit tijdens een periode van begin januari 2023 tot en met half maart 2023. Hierbij zagen we zeker uitschieters van (slechts) enkele leden die aanmerkelijk meer af hebben gehangen dan andere leden in een bepaalde periode/week. Maar uiteindelijk bleven zij gemiddeld genomen over deze hele periode nog onder de twee keer afhangen per week tijdens de piekuren.  

Daaruit hebben we als bestuur geconcludeerd dat we (mede door de aanleg van de twee extra padelbanen op korte termijn) het huidige afhangbeleid (zonder een maximum aantal keren afhangen) op dit moment niet zullen aanpassen.  

Uiteraard blijven we dit hot-topic nauwkeurig volgen en waarderen het zeer als jullie ons als bestuur suggesties en tips blijven geven om het voor ons allemaal zo eerlijk en plezierig mogelijk te houden.  

Hartelijke groet,  
Joost Hegge namens het bestuur 

Nieuwscategorieën Uit de vereniging

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 582 4567

Tennis & Padel de Rading

't Jagerspaadje 22
1231 KJ Loosdrecht

KVK-nummer

40516869