Bestuursbesluit m.b.t afhangen padelbanen tijdens piekuren per 13 maart as

12 maart 2024


Beste leden,

Ook na de uitbreiding van 2 naar 4 padelbanen blijft het doordeweeks tijdens piekuren (tussen 19:00 en 22:00) lastig een padelbaan te reserveren.
We hebben dit ook besproken tijdens de ledenraadpleging eerder dit jaar. De algehele opinie is dat het eerlijker is om een beperking in te stellen op het aantal keren per week afhangen voor padel tijdens deze piekuren.

Maatregel

We hebben daarom als bestuur besloten tot het invoeren van een maximum van één keer reserveren van een padelbaan in de periode van maandag t/m donderdag tussen 19.00 en 22.00.
Dit zal ingaan per 13 maart as.

We zullen over een paar maanden evalueren of deze maatregel er toe leidt dat meer leden de kans hebben om tijdens de piekuren een padelbaan te reserveren.

Algemeen

Verder willen we jullie vragen om er op te letten dat als je een baan hebt gereserveerd en je toch niet kunt, de reservering uit het systeem te halen.
Daarnaast krijgen we berichten dat er leden zijn die op een of andere manier 2x achter elkaar op de baan staan. Dit is niet conform reserveringsregels om alle leden genoeg kans te bieden te padellen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur T&P de Rading

Nieuwscategorieën Uit de vereniging Padel

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 582 4567

Tennis & Padel de Rading

't Jagerspaadje 22
1231 KJ Loosdrecht

KVK-nummer

40516869