Maatregel reserveren padelbanen in piekuren aangepast

14 mei 2024


Beste leden,
 
Ook na de uitbreiding van 2 naar 4 padelbanen blijft het doordeweeks tijdens piekuren (tussen 19:00 en 22:00) lastig een padelbaan te reserveren. Daarom is het vanaf 13 maart j.l. maximaal één per week mogelijk een padelbaan te reserveren in de piekuren. Dat is de periode van maandag t/m donderdag tussen 19.00 en 22.00 uur. Naar aanleiding van de ontvangen reacties en suggesties hebben we deze maatregel vervroegd geëvalueerd.
 
Wat was het resultaat van deze maatregel? Uit de kwantitatieve analyse blijkt dat de maatregel werkt. Het aantal unieke leden dat in de piekuren een baan heeft kunnen reserveren is gegroeid van gemiddeld 105 per week naar 130 per week. Daarnaast zijn er veel reacties ontvangen met begrip, teleurstelling, suggesties en tips. Ook is er gekeken naar maatregelen die andere Tennis- en Padel verenigingen genomen hebben.
 
Op basis van deze evaluatie wordt de maatregel als volgt aangepast:
  • Tijdens piekuren wordt het mogelijk 2x per week een baan te reserveren.
  • Een introducee toevoegen tijdens de piekuren is niet meer mogelijk 
  • De reserveringstijden worden voor twee banen aangepast naar de halve uren om daarmee de randen van de piekuren beter te benutten.
Concreet betekent dit dat je 2x per week tijdens deze uren kunt reserveren (niet op dezelfde dag):
baan 1 en 2 - 19.00 - 22.00 van maandag t/m donderdag
baan 3 en 4 - 18.30 - 21.30 van maandag t/m donderdag.
 
Daarnaast is er recentelijk een ledenstop ingegaan. Padel is onverminderd in trek. We hopen met deze aangepaste maatregelen het voor iedereen beter mogelijk te maken om op een passend moment te kunnen spelen. We blijven de reserveringsgegevens monitoren en analyseren. Over enkele maanden wordt de aangepaste maatregelen geëvalueerd. Heb jij suggesties of ervaringen die je wilt delen? Laat het ons weten via [email protected]
 
Vriendelijke groet,
 
Het bestuur van T&P de Rading

Nieuwscategorieën Padel Uit de vereniging Lidmaatschap

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 582 4567

Tennis & Padel de Rading

't Jagerspaadje 22
1231 KJ Loosdrecht

KVK-nummer

40516869