Padelbaan reserveren

10 september 2022


UPDATE: Vanaf vandaag kan er tijdens piekuren alleen nog worden afgehangen met 4 personen. De piekuren zijn maandag t/m vrijdag van 18 tot 21 uur. En zaterdag en zondag tussen 9 en 12 uur. 

We gebruiken sinds een aantal jaren de KNLTB app voor het reserveren van banen. Dat loopt goed, bij tennis dan. Bij padel zien we helaas nog steeds een vorm van creatief afhangen zodat dat leden een langere periode kunnen padellen.

Ik leg het voor die leden die zichzelf nog steeds willen bevoordelen ten opzichte van anderen nog een keertje uit.

Als je met 2 personen een baan afhangt en jouw vrienden doen dat een uur later met ook twee personen betekent dat NIET dat jullie met z’n vieren 2 uur achter elkaar kunnen spelen. Je kiest 1 tijdsblok boekt je vrienden bij en gaat 1 uur spelen.

Ander gedrag is niet sociaal en past niet bij een vereniging als de onze. Wij zijn ook geen club van controle en sancties, wel van sociaal en doe normaal. We zijn te klein om niet te weten wie misbruik maken van het systeem en vol vertrouwen dat dit ongewenste gedrag stopt. We hebben echter ook ervaren dat je sommige mensen er iets vaker op hun ongewenste gedrag moet aanspreken.

Bij deze dus.

Met vriendelijke groet,

Caroline Loomans 

Nieuwscategorieën Padel Uit de vereniging

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 582 4567

Tennis & Padel de Rading

't Jagerspaadje 22
1231 KJ Loosdrecht

KVK-nummer

40516869