Padelbanen geopend!

13 augustus 2021


Vanaf vandaag 13 augustus 14.00 uur kunnen we padellen.
 
Je kunt van maandag t/m zaterdag padel spelen van 08.00 - 22.45 uur (dan gaat het licht uit), en op zondag vanaf 09.00 uur. Reserveren kun je in de KNLTB Club app, net zoals je een tennisbaan reserveert. Padel gaat altijd per heel uur (want dubbels, behalve dus het laatste uur), en je kunt reserveren per klokuur. Zo ontstaat er geen lege ruimte in het schema. Na het spelen, sleep je de baan.
 
Komende zaterdag 14 augustus van 10.00 - 12.00 uur is Jordi aanwezig om de sport uit te leggen en wat regels te delen. Kom langs! Na zijn vakantie (over 2 weken) zal Jordi meer inloopuren organiseren. Daarover volgt meer info.

Met Jordi hebben we een gediplomeerd padeltrainer in huis. Lessen kun je bij hem regelen.
Een padelracket kun je aanschaffen bij Berry/Jordi en bijvoorbeeld ook bij Sport2000 of Decathlon.
 
We hebben in het project vertraging opgelopen door de mondiale leveringsproblemen van staal en glas, veroorzaakt door corona. Twee maanden later dan gehoopt zijn de banen klaar. En toch zijn we vandaag de eerste vereniging in Wijdemeren en Hilversum die padel aanbiedt. Niet een losse baan huren, maar padel (en tennis) binnen onze gezellige vereniging voor dezelfde lage contributie, ook tijdens corona.
 
Tijdens de bouw hadden we niet zonder de tomeloze inzet gekund van Jeroen Haremaker. Grondwerk door Hendrik van Loenen, straatwerk door Van Veenschoten en electrawerk door RiMa, allemaal perfect georganiseerd door Jeroen. Daarnaast was Jeroen elke dag tijdens de bouw van de banen paraat op de club. Hulde aan Jeroen!
 
De banen worden op zaterdag 4 september om 17.00 uur officieel geopend. Lintje knippen, wethouder, hapje, drankje. Eindelijk weer es een feestje. Zet het maar vast in je agenda!
 
Padel is nieuw voor ons. We zullen tegen zaken aanlopen die nog beter geregeld kunnen worden. Geef ons je input ([email protected]). Je mag ook mailen als je wilt helpen activiteiten en onderhoud te organiseren.
 
Wij wensen jullie heel veel padelplezier!

 

Nieuwscategorieën Padel

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 582 4567

Tennisvereniging de Rading

't Jagerspaadje 22
1231 KJ Loosdrecht

KVK-nummer

40516869