Plan je 6 uur zelfwerkzaamheid nu in!

03 januari 2024


Dienstenplanning Seizoen 2024  

De dienstenplanning voor seizoen 2024 is klaar en je kunt je vanaf nu inplannen voor jouw 6 uur zelfwerkzaamheid, als je niet in 1 van de uitzonderingscategorieën valt.

Een aantal regels en aanvullingen t.a.v. de zelfwerkzaamheid: ·      
- Bij het lidmaatschap van de Rading hoort het doen van 6 uur per seizoen zelfwerkzaamheid. Dat komt neer op 2 diensten van 3 uur. Dat vragen we van alle leden van 18 t/m 70 jaar. De peildatum voor de leeftijd is 1 januari 2024, dus als je bv. op 10 januari 18 jaar wordt, dan hoef je nog geen bardienst te doen. En als je bv. op 15 januari 71 jaar wordt, dan wel. 
- Leden die al een bijdrage leveren aan de vereniging d.m.v. een positie in bestuur of een commissie, zijn vrijgesteld van zelfwerkzaamheid. Het bestuur bepaalt voorafgaand aan het seizoen wie er dat jaar op de lijst ‘vrijgesteld’ komt. Wil jij ook een bijdrage aan de vereniging leveren? We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers! Bijvoorbeeld in de sponsorcommissie, keukencommissie of als verantwoordelijke voor facilitaire zaken in het bestuur (zie eerder nieuwsbericht op de site). Heb je interesse stuur dan een mail naar info@derading
- In het geval dat je je voor een dienst hebt ingeschreven, en deze wordt onverhoopt geannuleerd van onze kant, dan zullen we die uren als ‘gedaan’ beschouwen.

Plan jezelf in
De planning is nu open gezet zodat iedereen zijn of haar diensten kan reserveren en deze punten ook meetellen.
Zorg er voor dat je als jaarlid dit voor 1 maart 2024 doet, anders zijn we helaas genoodzaakt om je te blokkeren. Het is dan niet meer mogelijk om een baan te reserveren en/of aan wedstrijden deel te nemen totdat je je diensten hebt ingepland. Mocht je zelf geen dienst willen draaien, dan kan je altijd je dienst tegen betaling laten overnemen. De lijst van mensen die je hier voor kunt benaderen, vind je op de website www.derading.nl/bardienst-overnemen
Voor seizoensleden geldt dat zij hun diensten voor 1 april 2024 ingevuld moeten hebben. 

Je kunt je inschrijven voor reguliere bardiensten, bardiensten tijdens toernooien, parkdiensten, schoonmaakdiensten en baanonderhoudsdiensten in het najaar. Op de website lees je meer hierover.

Als je moeite hebt met het inplannen van jouw dienst via de site of app, kun je contact opnemen via [email protected]. We zullen dan samen een geschikt moment uitzoeken.  

Nieuwscategorieën Senioren Lidmaatschap Uit de vereniging

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 582 4567

Tennis & Padel de Rading

't Jagerspaadje 22
1231 KJ Loosdrecht

KVK-nummer

40516869