Start tennisladder nieuwe stijl!

31 januari 2020


Vanaf 6 april wordt er gestart met een dubbel-tennisladder nieuwe stijl! Online, via een app. Het geheel wordt ondersteund door het bedrijf Sportconnexions. 

Je kunt je het hele seizoen aanmelden voor de ladder. Je kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Aan het einde van het seizoen huldigen wij de spelers met de meeste wedstrijden, de snelste stijgers, en de top 3. Je wordt vanzelf ingedeeld voor het volgend seizoen, totdat je je afmeldt.

Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvang je de wedstrijdgegevens. Je kunt rondes overslaan door je instellingen aan te passen. Allemaal te regelen via de app.

Meespelen op de tennisladder:

  1. Meld je nu aan via deze link
  2. Selecteer je speelsterkte
  3. Kies wanneer je graag speelt

Je registreert voor je team. De andere speler hoeft zich niet apart aan te melden. De 1e ronde word je ingedeeld op basis van je speelsterkte. Daarna tellen alleen je wedstrijdresultaten. Meer informatie is te vinden op de website van Sportconnexions.

Voor verdere vragen kan je terecht bij sportconnexions maar ook via New Energy, cluster tennisactiviteiten [email protected]

Nieuwscategorieën Uit de vereniging New Energy


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 582 4567

Tennis & Padel de Rading

't Jagerspaadje 22
1231 KJ Loosdrecht

KVK-nummer

40516869