T&P de Rading clubkleding

19 november 2023

Rading clubkleding

Sinds september heeft De Rading een prachtige eigen kledinglijn! Wil jij ook dat prachtige setje van het merk Indian Maharadja? Sponsor Rojo Racketsports levert het je graag. Met korting. Een set bestaat uit een shirt en een trainingsjack met de logo’s van De Rading en Rojo. Natuurlijk ook apart van elkaar verkrijgbaar.

 

Maten:

Heren: 3XL, 2XL, XL, L, M, S

Dames: 2XL, XL, L, M, S, XS

Junior: 164, 152, 140, 128

 

Prijzen inclusief bedrukking:

 

Senioren Junioren

Trainingsjack € 67,= Trainingsjack € 60,=

Shirt € 36,= Shirt (*) € 15,=

 

(*) Voor de juniorleden geldt dat de vereniging en Rojo een bijdrage doen in de kosten van het shirt, waardoor we het shirt kunnen aanbieden voor € 15,=.

 

 

Bestelprocedure

Tweemaal per jaar vindt er een pasmoment plaats in het clubhuis. Het volgende pasmoment vindt plaats in februari/maart 2024 (nadere informatie volgt). Tijdens het pasmoment kan de kleding worden besteld en betaald. De Rading verzamelt de bestellingen en geeft deze door aan Rojo Racketsports Hilversum. Easy does it….

 

Natuurlijk kun je ook gewoon bij Rojo Racketsport langsgaan. En meteen een bijpassende trainingsbroek, short of skirt in de kleur navy blue (lijn The Indian Maharadja Kadiri) bestellen. Deze items worden geleverd zonder logo’s. 

De winkel van Rojo is in de tennishal van Tulip, Kininelaantje 12 te Hilversum. De kleding kan in de winkel worden betaald en na levering worden opgehaald.

 

Voor vragen over de bestelprocedure stuur een mail naar [email protected]

 

 

 

 

Nieuwscategorieën Uit de vereniging

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 582 4567

Tennis & Padel de Rading

't Jagerspaadje 22
1231 KJ Loosdrecht

KVK-nummer

40516869